Tapolcai baleset

Megérkezett az online környezetvédelmi konzultáció eredménye. Újabb részletek a tapolcai horrorbalesetről.


Mav M61 017 Tapolca Vasutallomas Train Truck Train Model Trains

Kerületében a motorkerékpár a Dunába esett.

. Kilométer közelében Ercsinél péntek kora délután - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. Fiatalok az áldozatok megszólalt a város polgármestere is. Sokkoló fotók a tapolcai balesetről ami négy fiatal életét követelte.

Azt írták hogy kigyulladt egy személyautó ezért tűzoltói beavatkozás szükséges. Családjaiknak felajánlotta a tapolcai önkormányzat segítségét amelyről a két település polgármesterét is tájékoztatta. Teljes szélességében lezárták az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalát a 38.

A felismerhetetlenségig összeroncsolódott az autó. Nagyon durva baleset történt a Bem rakparton. A tragédia miatt január 2-át gyásznappá nyilvánítja és kezdeményezi a MÁV-nál hogy a vasúti átjáróba sorompót helyezzenek ki mert több baleset is történt már ott.

Egy motoros és egy autós ütközött össze a főváros I. Több mint hetvenezren töltötték ki Fotók.


Mav M61 019 Balatonfuzfo Rail Europe Train Journey Train


Martelyi Tanosveny A Tiszai Holtag Vizitanosvenye Avagy A Nyugalom Szigete Outdoor Outdoor Decor Outdoor Furniture


Szinva Vizeses Szinva Waterfall Miskolc Lillafured Borsod Abauj Zemplen Northern Hungary Waterfall Budapest Hungary Beautiful Places


Szekesfehervar 30 12 17 Japan Train Train Truck Train


Mav 433 268 B B Ac Electric Locomotive From V43 Series At Szabadbattyan Vasutallomas In Hungary Locomotive Train Light Rail

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel